WP Security sikker WordPress hjemmeside med Webministeriet Webbureau Aarhus
WP Security sikker WordPress hjemmeside med Webministeriet Webbureau Aarhus

WP Security til WordPress og WooCommerce

Beskyt WordPress og WooCommerce professionelt

Forøg sikkerheden mod uautoriseret adgang til WordPress hjemmesiden og WooCommerce webshoppen ved, at hærde adgangen til den. Udover at have godkendt hvem der har bruger- og administratoradgang til hjemmesiden, skal WordPress og WooCommerce beskyttes af et professionelt sikkerhedsplugin.

Sikkerhedspluginnet øger den ydre sikkerhed mod, at en WordPress hjemmeside og WooCommerce webshop hackes eller hvis det forsøges at lægge dem ned med fx. et DDoS angreb.

Woocommerce med Webministeriet Webburau Aarhus ny hjemmeside
WordPress og ny hjemmeside med Webministeriet Webbureau Aarhus

WP Security udvidelsen øger sikkerheden

Et professionelt sikkerhedsplugin fra anerkendte iThemes, udvider sikkerheden og beskytter bl.a. mod uvedkommende adgang til WordPress og WooCommerce Kontrolpanelet og uautoriserede ændringer af filer mv.

Skulle det ske, at en hjemmeside skal genskabes, er backupløsningen fra iThemes en af de bedste løsninger til opgaven. Det sættes op til løbende, at tage komplette back-ups af både filer og database, som let kan genskabes.

Investering i WordPress og WooCommerce sikkerhed der betaler sig

Licenserne for de to professionelle plugins, iThemes Security PRO og iThemes Backup Buddy, koster 699,- kr./år. I denne pris er inkluderet opdatering af de to plugins i takt med, at der frigives opdateringer.

Du skal derfor ikke bruge tid på selv løbende, at holde disse plugins opdateret henover året – det sørger Webministeriet Webbureau Aarhus for.

Det er en god investering i sikkerhed af din WordPress hjemmeside eller WooCommerce webshop, og til en forholdsvis beskeden pris.

Husk SSL Certifikat på hjemmesiden eller webshoppen

Med et SSL Certifikat vises den lille hængelås i browseren, som betyder at kommunikationen er sikret mellem den besøgende og hjemmesiden eller webshoppen.

En sikret hjemmeside er et ranking-parameter hos Google, og derfor skal hjemmesiden eller webshoppen forsynes med et SSL Certifikat, da det kan have betydning for din hjemmesides “overlevelse” i søgeresultaterne. Derudover er besøgende og potentielle kunder opmæksomme på hjemmesider og webshops, der ikke er sikret med et SSL certifikat. Og det kan betyde at hjemmesiden eller webshoppen bliver fravalgt, til fordel for konkurrende hjemmesider eller webshops.

Læs mere om SSL Certifikat under WP Safety her

WP SECURITY

699,- DKK/år

Opsætning og konfiguration:
DKK 799,-

Alle priser ekskl. 25% moms.

Jeg vil gerne kontaktes

[]
1 Step 1
WordPress sikkerhed
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right