WP Security sikker WordPress hjemmeside med Webministeriet Webbureau Aarhus
WP Security sikker WordPress hjemmeside med Webministeriet Webbureau Aarhus

WP Security til WordPress

Beskyt din WordPress hjemmeside professionelt

Forøg sikkerheden mod uautoriseret adgang til WordPress hjemmesiden ved, at hærde adgangen til den. Udover at have godkendt hvem der har bruger- og administratoradgang til hjemmesiden, skal WordPress hjemmesiden beskyttes af et professionelt sikkerhedsplugin.

Sikkerhedspluginnet øger den ydre sikkerhed mod, at en WordPress hjemmeside hackes eller hvis den forsøges lagt ned af fx. et DDoS angreb.

WordPress og ny hjemmeside med Webministeriet Webbureau Aarhus

WP Security udvidelsen øger sikkerheden

Et professionelt sikkerhedsplugin fra anerkendte iThemes, udvider sikkerheden og beskytter bl.a. mod uvedkommende adgang til WordPress Kontrolpanelet og uautoriserede ændringer af filer mv.

Skulle det ske, at en hjemmeside skal genskabes, er backupløsningen fra iThemes en af de bedste løsninger til opgaven. Det sættes op til løbende, at tage komplette back-ups af både filer og database, som let kan genskabes.

Investering i WordPress sikkerhed der betaler sig

Licenserne for de to professionelle plugins, iThemes Security PRO og iThemes Backup Buddy, er kr. 699,-/år. I denne pris er inkluderet opdatering af de to plugins, i en fast rytme og i takt med, at der frigives nye opdateringer.

Du skal derfor ikke bruge tid på selv løbende, at holde disse plugins opdateret henover året – det sørger Webministeriet Webbureau for.

Det er en god investering i sikkerhed af din WordPress hjemmeside, til en forholdsvis beskeden pris.

Har du SSL Certifikat på din hjemmeside?

Med et SSL Certifikat vises den lille hængelås i browseren, som betyder at kommunikationen er sikret mellem den besøgende og din hjemmeside.

En sikret hjemmeside indvirker som et parameter hos Google, og derfor skal din hjemmeside have SSL Certifikat, da det kan få betydning for din hjemmesides “overlevelse” i søgeresultaterne. Derudover er dine besøgende og kunder i fuld gang med at blive mere og mere kritiske overfor hjemmesider, der ikke er sikrede.

Læs mere om SSL Certifikat under WP Safety her

WP SECURITY

699,- DKK/år

Opsætning og konfiguration:
DKK 799,-

Alle priser ekskl. 25% moms.

Jeg vil gerne kontaktes

[]
1 Step 1
WordPress sikkerhed
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right