SLL-cerfikat og sikker forbindelse med Webministeriet Webbureau
SLL-cerfikat og sikker forbindelse med Webministeriet Webbureau

WP Safety

Kryptering af forbindelsen på hjemmesiden og webshoppen

Et SSL Certifikat krypterer forbindelsen mellem hjemmesiden og den besøgendes browser. Herved beskyttes den besøgende mod at blive “aflyttet”, mens de surfer rundt på hjemmesiden og eventuelt udfylder kontaktoplysninger i en formular eller handler på webshoppen.

Efter den 1. oktober 2017 er der stor risiko for at hjemmesider i Googles søgeresultater, markeres usikre i. Det kan skade tilliden til hjemmesiden og webshoppen.

Woocommerce med Webministeriet Webburau Aarhus ny hjemmeside
WordPress og ny hjemmeside med Webministeriet Webbureau Aarhus

Anbefales til

 • Alle størrelser virksomheder
 • Forretningsdrivende
 • Organisationer
 • Iværksættere
 • Foreninger
 • Webshops

Få en sikker hjemmeside og webshop med et SSL Certifikat

En sikret hjemmeside er et ranking-parameter hos Google, og derfor skal hjemmesiden være forsynet med et SSL Certifikat. Det kan have betydning for hjemmesidens “overlevelse” i søgeresultaterne, hvor det i forvejen er et stort arbejde, at få topplaceringer.

Besøgende lærer med tiden at forholde sig kritisk til hjemmesider, der ikke er sikrede. Det ses ved, om “hængelåsen” vises i browseren:

Få indstalleret SSL Certifikat og undgå at så tvivl om sikkerheden på dit website - Webministeriet Webbureau.jpgEn “ikke sikker”-hjemmeside eller webshop uden SSL Certifikat
 En “Sikker”-hjemmeside eller webshop med SSL Certifikat

Er hjemmesiden og webshoppen allerede sikret?

Er hjemmesidem eller webshoppen allerede forsynet med SSL Certifikatet, så starter webadressen med https og der vises en lille hængelås i browseren. Tillykke! Du kan tage det helt roligt – du skal ikke foretage dig yderligere.

NB. Alle hjemmesider, leveret af Webministeret Webbureau Aarhus, leveres med SSL Certifikat.

Derfor skal du have et SSL Certifikat (https)

 • Du driver en webshop
 • Du ønsker at øge tilliden til din hjemmeside
 • Du har formularer på din hjemmeside (fx en kontaktformular)
 • Du håndterer personfølsomme oplysninger og transaktionsdata
 • Du vil undgå at Google viser, at din hjemmeside USIKKER i søgeresultaterne

Pris fra kr. 1.995,-

Prisen for at få installeret SSL Certifikat korrekt på WordPress hjemmesiden eller WooCommerce webshoppen afhænger af din hostingudbyder. Mange hostingudbydere tilbyder et gratis “Let’s Encrypt”-certifikat (DV SSL Certifikat) og afhængig af hvor meget der kræves for at aktiverer dette, starter prisen ved kr. 1.995,-. Nedenfor hvad der udføres af arbejde.

I andre tilfælde kan det være nødvendigt at købe et SSL Certifikat. Prisen for et DV SSL Certifikat starter fra omkring kr. 125,-/år.

Det koster det at få opsat et SSL Certifikat

I prisen fra kr. 1.995,-* udføres:

 • Korrekt opsætning af SSL-certifikat
 • Korrekt opsætning af WordPress
 • Korrekt re-delegering fra http til https af alle sider, interne links etc.
 • Korrekt opsætning af Google Analytics
 • Korrekt opsætning af Google Search Console

*SSL Certifikat købes særskilt.

Udfyld formularen her på siden og få et tilbud på hvad det koster at installere SSL Certifikat på din WordPress hjemmeside. Læs også artikel om SSL Certifikat her.

Om SLL Certifikater

SSL er en forkortelse af Secure Sockets Layer, der ved hjælp af en krypteringsprotokol sikrer at informationen, der sendes mellem afsender og modtager kun kan læses af dem imellem.

Et SLL Certifikat bør enhver hjemmeside have installeret. Et SSL Certifikat sikrer hjemmesidens besøgende/kunder mod at få opsnappet følsomme oplysninger, der kun skal udveksles mellem afsender og modtager.

Når informationen mellem afsender og modtager er krypteret/sikret, kan den ikke anvendes til andre utilsigtede formål. Den krypterede information kan ikke låses op uden de unikke og rigtige nøgler. Og disse nøgler er alene udstedt til hjemmesiden i forbindelse med oprettelse af SSL Certifikatet.

Der findes tre niveauer af dine besøgendes beskyttelse

For fyldestgørende information omkring hvad de enkelte SSL Certifikater specifikt tilbyder, henvises til de respektive SLL Certifikat udstederes hjemmesider.

I det følgende en kort beskrivelse af de fire niveauer:

Ingen SSL beskyttelse

 • Hvis der ikke overføres følsomme oplysninger og kunder ellers har tillid til ejeren.
 • Browserens adressebar (se øverst på siden) og Googles søgeresultater viser at hjemmesiden er usikker, hvorfor det anbefales at få installeret et SSL Certifikat.

Domain Validated SSL Certifikatet (DV)

 • Domain Validated SSL Certifikatet (DV) giver fuld kryptering af data og kan udstedes til den der ejer domænet uden godkendelse. Virksomheden og hjemmesidens identitet er imidlertid ikke bekræftet og sikrer derfor ikke kunden hvilken virksomhed, der ejer domænet og SSL Certifikatet.
 • DV SSL Certifikatet anbefales hvor der er behov for krypteret forbindelse men hvor verifikationen af hjemmesidens identitet overfor kunden ikke spiller en større rolle fx ved simple brugerlogins uden personfølsomme oplysninger mm.

Organization Validated SSL Certifikatet (OV)

 • Organization Validated SSL Certifikatet (OV) giver fuld kryptering af data og kan udstedes til den der ejer domænet gennem en yderligere godkendelsesproces. Virksomheden og hjemmesidens identitet er bekræftet og sikrer kunden hvilken virksomhed, der ejer domænet og SSL Certifikatet.
 • OV SSL Certifikatet anbefales til mindre webshops.

Extended Validation SSL Certifikatet (EV)

 • Extended Validation SSL Certifikatet (EV) giver fuld kryptering af data og kan udstedes til den der ejer domænet gennem en grundig og gennemgribende godkendelsesproces. Virksomheden og hjemmesidens identitet er bekræftet gennem en længere godkendelse af ejeren og evt. fysiske adresser og skaber største tryghed for brugeren i form af bl.a. en grøn adressebar.
 • EV SSL Certifikatet anbefales ved bl.a. håndtering af personfølsomme data, på webshops hvor der handles for beløbet over kr. 1.000,- for at skabe ekstra tryghed for kunden (større sandsynlighed for at købet gennemføres).

Generel sikring af WordPress hjemmeside eler WooCommerce webshoppen

Et SSL Certifikat er alene et spørgsmål om at kryptere data mellem afsender og modtager. Det har ikke noget med den generelle beskyttelse af hjemmesiden at gøre i form af fx uautoriseret adgang til hjemmesiden, hackerangreb mv.

Udvid sikkerheden

Et sikkerhedsplugin udvider sikkerheden og beskytter bl.a. mod uautoriseret adgang til WordPress og WooCommerce Kontrolpanelet, hackerangreb mm. og back-up pluginnet tager løbende back-up af hjemmesiden hvis “uheldet er ude” og hjemmesiden skal genskabes.

Måske er der sikkert allerede styr på sikkerheden og back-up af WordPress hjemmesiden eller WooCommerce webshoppen. Alligevel vil det måske være meget godt at få tjekket, om der er installeret et sikkerheds- og et back-up plugin og at dette er korrekt opsat.

Få installeret professionelle sikkerheds- og back-up plugins

Prisen for to af de mest anerkendte og professionelle WordPress og WooCommerce sikkerheds- og back-up plugins licenser er kr. 699,-/år. I denne pris er inkluderet opdatering af de to plugins, i en fast rytme og i takt med, at disse løbende opdateres med nye algoritmer og sikkerhedsforbedringer.

Du skal derfor ikke bruge tid på selv løbende, at holde disse plugins opdateret henover året – det sørger Webministeriet Webbureau Aarhus for.

Korrekt installation og opsætning af begge plugins er kr. 599,-.

Kontakt Webministeriet Webbureau Aarhus for yderligere information, omkring generel sikring af WordPress hjemmeside eller WooCommerce webshop.

Installation af SSL Certifikat fra kr. 1.995,-

Jeg vil gerne kontaktes

[]
1 Step 1
WordPress sikkerhed
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right