testserver til din WordPress hjemmeside hos Webministeriet Webburaeu
testserver til din WordPress hjemmeside hos Webministeriet Webburaeu

WP Test Server

Lej en testserver til WordPress

Med en testserver beskytter du din WordPress hjemmeside, mod driftforstyrrelser, mens der arbejdes på ændringer og opdateringer. Derfor er det vigtigt at have en testserver stående til rådighed.

På testserveren ligger en spejling hjemmesidens indhold. Den ligger desuden isoleret fra live-hjemmesiden, så alle ændringer og opdateringer kan testes i et kontrolleret miljø, inden disse frigives og overføres til live-hjemmesiden.

WordPress og ny hjemmeside med Webministeriet Webbureau Aarhus

Anbefales til

  • Alle størrelser virksomheder
  • Forretningsdrivende
  • Organisationer
  • Iværksættere
  • Foreninger
  • Skoler

En investering der betaler sig

En testserver bør anvendes til hjemmesider, hvor det at være “always online” er forretningskritisk.

Det kan synes at være unødvendigt eller dyrt, men sat op mod de tab det medfører ikke at have en tilgængelig hjemmeside, kan det vise sig at være en rigtig god investering, på både kort og langt sigt.

Back-up reducerer ikke nedetid

Normalt kan man altid indlæse en back-up, hvis noget går galt. Og så er man tilbage til udgangspunktet før ændringerne blev lavet.

Men det tager tid at indlæse en backup, og i mellemtiden er hjemmesiden nede. Udvikles der efterfølgende igen videre på live-hjemmesiden, ja så er risikoen fortsat til stede, at hjemmesiden går ned! Og det kan være dyrt i form af omsætningstab, fejlede kampagner, utilfredse kunder, svigtende tilmeldinger til nyhedsbreve mv.

Komplet løsning

En testserver koster hos Webministeriet Webbureau det samme, som det webhotel hjemmesiden ligger på hos Webministeriet Webbureau. Dertil skal lægges tidsforbruget der medgår, til at implementere ændringerne fra testserveren over på produktionsserveren (live-hjemmesiden).

Ligger hjemmesiden hos en anden hostingpartner?

Det er ikke noget problem. Har du hostet din WordPress hjemmeside hos en anden hostingpartner fx UnoEuro, cHosting, Azehosting m.fl., kan Webministeriet Webbureau stadig hjælpe dig med, at opsætte og drive din testserver.

Kontakt Webministeriet Webbureau for yderligere information og priser.

WP TEST SERVER

599,- DKK/md

5GB testserver

899,- DKK/md

10GB testserver

fra 1.299,- DKK/md

+25GB testserver

Alle priser ekskl. 25% moms.