testserver til din WordPress hjemmeside hos Webministeriet Webburaeu
testserver til din WordPress hjemmeside hos Webministeriet Webburaeu

WP Testserver til WordPress og WooCommerce

Lej en testserver til WordPress og WooCommerce

Med en testserver beskytter du din WordPress hjemmeside eller WooCommerce webshop, mod driftforstyrrelser, mens der arbejdes på ændringer og opdateringer. Derfor er det vigtigt at have en testserver stående til rådighed.

På testserveren ligger en spejling hjemmesidens/webshoppens indhold og produkter mm. Den ligger desuden isoleret fra live-hjemmesiden, så alle ændringer og opdateringer kan testes i et kontrolleret miljø, inden disse frigives og overføres til live-hjemmesiden.

WordPress og ny hjemmeside med Webministeriet Webbureau Aarhus

Anbefales til

  • Alle størrelser virksomheder
  • Forretningsdrivende
  • Organisationer
  • Iværksættere
  • Foreninger
  • Webshops

En investering der betaler sig

En testserver bør anvendes til hjemmesider, hvor det at være “always online” er forretningskritisk.

Det kan synes at være unødvendigt eller dyrt, men sat op mod de tab det medfører ikke at have en tilgængelig hjemmeside eller webshop, kan det vise sig at være en rigtig god investering, på både kort og langt sigt.

Back-up reducerer ikke nedetid

Back-up er en automatiseret rutine, der kører i baggrunden og laver back-up løbende. Det er vigtigt at have back-up af sin hjemmeside eller webshop, hvis noget går galt. Er uheldet ude, kan man rulle en back-up ud, og så er man tilbage til udgangspunktet på back-up tidspunktet.

Men det tager tid at indlæse en backup, og i mellemtiden er hjemmesiden nede – og i den periode kan kunderne ikke komme i kontakt med hjemmesiden eller webshoppen. Og det kan være dyrt i form af omsætningstab, fejlede kampagner, utilfredse kunder, svigtende tilmeldinger til nyhedsbreve mv.

Komplet løsning

En testserver hos Webministeriet Webbureau Aarhus er identisk konfigeret, som det webhotel hjemmesiden eller webshoppen ligger på hos Webministeriet Webbureau Aarhus, og koster det samme. Dertil skal lægges tidsforbruget der medgår, til at implementere ændringerne fra testserveren over på produktionsserveren (live-hjemmesiden).

Ligger hjemmesiden hos en anden hostingpartner?

Det er ikke noget problem. Har I hostet jeres WordPress hjemmeside hos en anden hostingpartner fx UnoEuro, cHosting, Azehosting m.fl., kan Webministeriet Webbureau Aarhus stadig hjælpe jer med, at opsætte og drive jeres testserver.

Kontakt Webministeriet Webbureau Aarhus for yderligere information og priser.

WP TESTSERVER

599,- DKK/md

5GB testserver

899,- DKK/md

10GB testserver

fra 1.299,- DKK/md

+25GB testserver

Alle priser ekskl. 25% moms.