E-mail marketingMarketing AutomationSMS MarketingeMailPlatform og Webmininisteriet Webbureau Aarhus indgår samarbejde

I samarbejde med danske eMailPlatform, byder Webministeriet Webbureau velkommen en brugervenlig og professionel online marketing platform indenfor:

  • Email markedsføring (nyhedsbreve mm.)
  • Marketing automation
  • SMS marketing

Danske eMailPlatform anbefales til alle størrelser virksomheder lige fra den mindre forretningsdrivende til store danske og internationale virksomheder samt skoler, foreninger, webshops, organisationer m.fl.

Webministeriet Webbureau er godkendt af eMailPlatform og din samarbejdspartner, i dit daglige arbejde med email markedsføring.

14 dages gratis prøveperiode

Skab stærke kunderelationer til en attraktiv pris

Fordelene ved at arbejde med email markedsføring er mange. Heriblandt at e-mailen er en af de stærkeste kanaler, til at fastholde og udbygge stærke relationer til både nye og eksisterende forretningsforbindelser, privatkunder og abonnenter i bred forstand.

Prismæssigt er det en relativ beskeden investering på fx DKK 399,-/md for 2500 emailadresser, set i forhold til hvad AdWords og Facebook annoncering nemt kan koste på månedbasis.

Og efterhånden som antallet af emailadresser støt vokser, tilpasses abonnementet. Rundes 1 million emailadresser i databasen, er det heller ikke noget problem at håndtere.

Bevar kontrollen – også med Amazon i markedet

Med email markedsføring overlades kontrollen over dine kunder ikke alene til fx Google, LinkedIN og Facebook. Faren ved dem, at de med et “snuptag” kan ændre fx en algoritme eller deres forretningsbetingelser, med det resultat at din SEO “vælter ned” og din rækkevidde på Facebook indskrænkes – uden du kan gøre noget ved det.

Og så må du på den igen, med AdWords og Facebook annoncering for at genoprette synligheden. Og alle ved, at det er hurtigt kan blive ganske kostbart og anseelige beløb der skal til, i et stadigt mere konkurrencepræget marked. Læs i øvrigt artiklen derfor har din virksomhed brug for en hjemmeside.

Kampen om synlighed på internettet bliver desuden ikke mindre af, at amerikanske Amazon for alvor træder ind på de nordiske markeder i 2018. Og hvad det gør ved annonceringspriserne hos Google er ikke til at sige, men et bud er at priserne næppe vil falde.

Brug Google, LinkedIN og Facebook, men…

Selvfølgelig skal Google, LinkedIN og Facebook og øvrige sociale medier indgå i markedsføringen af virksomheden. I et omfang der giver mening og er relevant, for at skabe opmærksomhed og synlighed i markedet. Men lad være med at lægge alle æggene i deres kurve.

Få kontrollen tilbage gennem email markedsføring. Få lagt en plan for hvordan du kommer i gang, hvis du ikke allerede er det.

14 dages gratis prøveperiode

Det er nemt at bygge og udsende nyhedsbreve

Med eMailPlatfom er det muligt, at starte ud med helt enkle nyhedsbreve. I den brugervenlige “Builder” opsættes et nyhedsbrev nemt, ved hjælp af let anvendelige online-værktøjer. Arbejdsgangen er enkel og overskuelig, og det er lige så nemt at lave nyhedsbreve, som det er at arbejde med WORD. Som en del af opstarten, følger desuden en 1-1 introduktion til eMailPlatforms administrationsdel.

Så står du overfor, at skulle at arbejde med nyhedsbreve for første gang, så glæd dig til at se hvor let det er, at komme i gang med eMailPlatform.

Hører du til den erfarne kerne af superbrugere, kan du let springe til de avancerede værktøjer med opsætning af fx mailflows, triggerbaserede mails, segmentering, personalisering osv.

Klargøring af hjemmesiden

På hjemmesiden skal der opsættes et “Tilmeld nyhedsbrev”-felt, og så er vi igang. Anvendes fx WordPress tilbydes gratis API integration mellem hjemmesiden og emailplatform.

eMailPlatform i samarbejde med Webministeriet Webbureau Aarhus

Samarbejde om email markedsføringen

Udover eMailPlatform-løsningen, tilbyder Webministeriet Webbureau, at køre den daglige drift eller i de perioder hvor der er travlt, stå til rådighed for at tage over. Få hjælp til at planlægge og styre emailudsendelser, triggermails, mailflows mv. eller udført billedbehandling til nyhedsbrevene.

Persondataforordning og databehandleraftale

eMailPlatform opfylder betingelserne som databehandler, og databehandleraftalen er på plads så snart en aftale med eMailPlatform er indgået. Derudover er permissiondelen, det eneste du skal have på plads. Det kan Webministeriet Webbureau hjælpe med.

14 dages gratis prøveperiode

Lad os komme i gang. Afprøv eMailPlatform i en gratis 14 dages prøveperiode efter nærmere aftale med Webministeriet Webbureau.

Samarbejde med Webministeriet Webbureau

Kontakt Webministeriet Webbureau for yderligere information om, hvordan du kommer i gang med email markedsføring eller ønsker at vide mere om mulighederne.

Kontakt mig

Jeg er interesseret i at vide mere om email markedsføring og marketing automation

[]
1 Step 1
Virksomhed/forening etc.
no-icon
Kontaktperson
no-icon
Previous
Next
0/5 (0 Anmeldelser)