SLL-cerfikat og sikker forbindelse med Webministeriet Webbureau
SLL-cerfikat og sikker forbindelse med Webministeriet Webbureau

SSL Certifikat og sikker WordPress hjemmeside

Opdateret den 28. januar 2018

Et SSL Certifikat er vigtigt i beskyttelsen af dine besøgende på hjemmesiden. Efter den 1. oktober 2017 satte Google ind overfor hjemmesider der ikke er sikre, ved at markere disse usikre i søgeresultaterne samt i browseren.

Google vil med rimelig sandsynlighed placere hjemmesider, der ikke er sikrede med et SSL Certifikat, længere og længere nede i søgeresultaterne. Og dermed risiko for at din hjemmeside mere og mere “usynlig” i søgeresultaterne, hvis ikke du har installeret SSL Certifikat. Derudover vil dine besøgende og kunder med tiden, blive mere og mere kritiske overfor hjemmesider der ikke er sikret.

Er din hjemmeside allerede forsynet med SSL Certifikatet – starter webadressen med https og vises en lille hængelås i browseren (se herunder) – kan du tage det helt roligt, du lever op til kravene om en sikker hjemmside, og skal ikke foretage dig yderligere.

Få indstalleret SSL Certifikat og undgå at så tvivl om sikkerheden på dit website - Webministeriet Webbureau.jpgEn “Ikke sikker”-hjemmeside uden SSL Certifikat
 En “Sikker”-hjemmeside med SSL Certifikat

Derfor skal du have et SSL Certifikat (https)

 • Du driver en webshop
 • Du ønsker at øge tilliden til din hjemmeside
 • Du har formularer på din hjemmeside (fx en kontaktformular)
 • Du håndterer personfølsomme oplysninger og transaktionsdata
 • Du vil undgå at Google viser, at din hjemmeside USIKKER i søgeresultaterne

Pris fra kr. 1.995,-

Prisen for at få installeret SSL Certifikat korrekt på din WordPress hjemmeside afhænger af din hostingudbyder. Mange hostingudbydere tilbyder et gratis “Let’s Encrypt”-certifikat (DV SSL Certifikat) og afhængig af hvor meget der kræves for at aktiverer dette, starter prisen ved kr. 1.995,-. Nedenfor kan du se hvad der udføres af arbejde.

I andre tilfælde kan det være nødvendigt at købe et SSL Certifikat. Prisen for et DV SSL Certifikat starter fra omkring kr. 125,-/år.

Det koster det at få opsat et SSL Certifikat

I prisen fra kr. 1.995,-* udføres:

 • Korrekt opsætning af SSL-certifikat
 • Korrekt opsætning af WordPress
 • Korrekt re-delegering fra http til https af alle sider, interne links etc.
 • Korrekt opsætning af Google Analytics
 • Korrekt opsætning af Google Search Console

*SSL Certifikat købes særskilt.

Udfyld formularen her på siden og få et tilbud på hvad det koster at installere SSL Certifikat på din WordPress hjemmeside. Læs også artikel om SSL Certifikat her.

Om SLL Certifikater

SSL er en forkortelse af Secure Sockets Layer, der ved hjælp af en krypteringsprotokol sikrer at informationen, der sendes mellem afsender og modtager kun kan læses af dem imellem.

Et SLL Certifikat bør enhver hjemmeside have installeret. Et SSL Certifikat sikrer hjemmesidens besøgende/kunder mod at få opsnappet følsomme oplysninger, der kun skal udveksles mellem afsender og modtager.

Når informationen mellem afsender og modtager er krypteret/sikret, kan den ikke anvendes til andre utilsigtede formål. Den krypterede information kan ikke låses op uden de unikke og rigtige nøgler. Og disse nøgler er alene udstedt til hjemmesiden i forbindelse med oprettelse af SSL Certifikatet.

Der findes fire niveauer af beskyttelse

For fyldestgørende information omkring hvad de enkelte SSL Certifikater specifikt tilbyder, henvises til de respektive SLL Certifikat udstederes hjemmesider.

I det følgende en kort beskrivelse af de fire niveauer:

Ingen SSL beskyttelse

 • Hvis du ikke overfører følsomme oplysninger og dine kunder har tillid til dig.
 • Browserens adressebar (se øverst på siden) og Googles søgeresultater viser at hjemmesiden er usikker, hvorfor det anbefales at få installeret et SSL Certifikat.

Domain Validated SSL Certifikatet (DV)

 • Domain Validated SSL Certifikatet (DV) giver fuld kryptering af data og kan udstedes til den der ejer domænet uden godkendelse. Virksomheden og hjemmesidens identitet er imidlertid ikke bekræftet og sikrer derfor ikke kunden hvilken virksomhed, der ejer domænet og SSL Certifikatet.
 • DV SSL Certifikatet anbefales hvor der er behov for krypteret forbindelse men hvor verifikationen af hjemmesidens identitet overfor kunden ikke spiller en større rolle fx ved simple brugerlogins uden personfølsomme oplysninger mm.

Organization Validated SSL Certifikatet (OV)

 • Organization Validated SSL Certifikatet (OV) giver fuld kryptering af data og kan udstedes til den der ejer domænet gennem en yderligere godkendelsesproces. Virksomheden og hjemmesidens identitet er bekræftet og sikrer kunden hvilken virksomhed, der ejer domænet og SSL Certifikatet.
 • OV SSL Certifikatet anbefales til mindre webshops.

Extended Validation SSL Certifikatet (EV)

 • Extended Validation SSL Certifikatet (EV) giver fuld kryptering af data og kan udstedes til den der ejer domænet gennem en grundig og gennemgribende godkendelsesproces. Virksomheden og hjemmesidens identitet er bekræftet gennem en længere godkendelse af ejeren og evt. fysiske adresser og skaber største tryghed for brugeren i form af bl.a. en grøn adressebar.
 • EV SSL Certifikatet anbefales ved bl.a. håndtering af personfølsomme data, på webshops hvor der handles for beløbet over kr. 1.000,- for at skabe ekstra tryghed for kunden (større sandsynlighed for at købet gennemføres).

Generel sikring af dit WordPress Website

Et SSL Certifikat er alene et spørgsmål om at kryptere data mellem afsender og modtager. Det har ikke noget med den generelle beskyttelse af hjemmesiden at gøre i form af fx uautoriseret adgang til hjemmesiden, hackerangreb mv.

Et sikkerhedsplugin udvider sikkerheden og beskytter bl.a. mod uautoriseret adgang til WordPress Kontrolpanelet, hackerangreb mm. og back-up pluginnet tager løbende back-up af hjemmesiden hvis “uheldet er ude” og hjemmesiden skal genskabes.

Måske har du sikkert allerede styr på sikkerheden og back-up af din WordPress hjemmeside. Alligevel vil det måske være meget godt at få tjekket, om du har installeret et sikkeheds- og et back-up plugin og at dette er korrekt opsat.

Få installeret professionelle sikkerheds- og back-up plugins

Prisen for to af de mest anerkendte og professionelle WordPress sikkerheds- og back-up plugins licenser er kr. 699,-/år. I denne pris er inkluderet opdatering af de to plugins, i en fast rytme og i takt med, at disse løbende opdateres med nye algoritmer og sikkerhedsforbedringer.

Du skal derfor ikke bruge tid på selv løbende, at holde disse plugins opdateret henover året – det sørger Webministeriet Webbureau for.

Korrekt installation og opsætning af begge plugins er kr. 599,-.

Kontakt Webministeriet Webbureau for yderligere information omkring generel sikring af dit WordPress website.

Installation af SSL Certifikat fra kr. 1.995,-

Jeg vil gerne kontaktes

[]
1 Step 1
Virksomhed / ForeningsnavnVirksomhed/forening
work
Hjemmeside fx www.minhjemmeside.dk
language
Dit navn
Dit telefonnummer
call
SSL Certifikat
Previous
Next