Priser

Herunder finder du Webministeriet Webbureau’s priser, hvor du kan spare op til 55%, på Basis Timeprisen, når du køber et klippekort. Et klippekort kan anvendes til fx opgaveløsning, projekter og telefonsupport (se priser nederst på denne side).

Få et uforpligtende tilbud indenfor 24 timer, på en helt ny hjemmeside opbygget i verdens største CMS-løsning, WordPress. Har du allerede en hjemmeside, opbygget i WordPress, kan Webministeriet Webbureau også løse opgaver for dig på denne.

Ny hjemmeside for 2.995,-

Webministeriet Webbureau tilbyder en komplet ny hjemmeside opbygget i WordPress. Inkluderet i prisen 2.995,- DKK får du leveret en komplet installation af WordPress, installation af et professionelt designtema samt et WordPress optimeret webhotel.

Med i prisen får du desuden 50% på et års abonnement på et WordPress-optimeret 5GB webhotel, til en værdi af 1.500,- DKK.

Læs mere og bestil her

Komplet ny hjemmeside fra 5.995,- til 129.995,-

Webministeriet Webbureau tilbyder at levere en komplet ny hjemmeside opbygget i WordPress, hvor indhold fra din nuværende hjemmeside overflyttes.

I prisen fra 5.995,-* DKK er inkluderet 10 timer til overflytning af eksisterende indhold fra din nuværende hjemmeside, to korrekturgange, levering af en komplet installation af WordPress, installation af et professionelt designtema samt et WordPress optimeret 5GB webhotel.

Et 5GB webhotel kan rumme en pæn størrelse hjemmeside, og dækker ofte behovet for mange mindre og mellemstore virksomheder og foreninger. Er det en mere omfattende hjemmeside, kan webhotellet skaleres efter behov.

I den den anden ende af prisskalaen (129.995,-) afsættes der typisk mellem 150-200 timer afhængig af kravene til løsningen.

*Generelt gælder at priser for udvikling af hjemmeside, webhotel, abonnementer og services mm. afhænger af omfanget og størrelsen på hjemmesiden. Få derfor et tilbud på din løsning.

Få et uforpligtende tilbud her

Support og abonnement

Webministeriet Webbureau yder effektiv support ved oprettelse af supporttickets. Ønsker du mulighed for telefonsupport eller udvidet support i weekender-, søn og helligdage, se åbningstider og pris for udvidet support på siden Support.

Løbene teknisk support inkluderet i webhosting

Support der vedrører tekniske fejl på hjemmesiden er inkluderet i den månedlige webhosting, og rettes ved oprettelse af en supportticket.

Få telefonisk support

For at få telefonisk support, skal du vælge en af tre nedenstående abonnements-/pakkeløsninger. Har du spørgsmål eller ønsker du at vide mere om telefonisk support er du velkommen til at kontakte Webministeriet Webbureau på: hello@webministeriet.net.

Læs mere om Support

Webministeriet Webbureau pakkeløsninger

Herunder tre pakkeløsninger, der dækker forskellige behov. Priserne er udregnet på basis af Webministeriet Webbureau’s Basis Timepris på 1.350,- DKK.

Basis Pakken

basis-pakken-webministeriet-net-sticker
 • Du får et 5 timers klippekort med 3 års gyldighed

 • Du sparer 41% på Basis Timeprisen (1.350,-)

 • Du får personlig vejledning og råd

 • Du får adgang til telefonsupport
 • NEM-oprettelse af opgaver i supportcenter døgnet rundt

Pris 4.000,- (800,-/time)

Spar 2.750,-

Mere info om Basis Pakken

Premium Pakken

premium-pakken-webministeriet-net-sticker
 • Du får et 10 timers klippekort med 3 års gyldighed

 • Du sparer 48% på Basis Timeprisen (1.350,-)

 • Du får personlig vejledning og råd

 • Du får adgang til telefonsupport

 • NEM-oprettelse af opgaver i supportcenter døgnet rundt

Pris 7.000,- (700,-/time)

Spar 6.500,-

Mere info om Premium Pakken

Professionel Pakken

professionel-pakken-webministeriet-net-sticker
 • Du får et 20 timers klippekort med 3 års gyldighed

 • Du sparer 55% på Basis Timeprisen (1.350,-)

 • Du får personlig vejledning og råd

 • Du får adgang til telefonsupport

 • NEM-oprettelse af opgaver i supportcenter døgnet rundt

Pris 12.000,- (600,-/time)

Spar 15.000,-

Mere info om Professionel Pakken

Webministeriet.net

Pakkerne er opbygget efter kompleksiteten i opgaven med mulighed for at spare op til 55% i forhold til Basis Timeprisen på 1.350,-. Ønsker du en fast pris på en større opgave, ny hjemmeside eller et projekt, så er du velkommen til at indhente et tilbud.

Pakkeløsning eller Basis Timepris?

Har du ikke brug for en klippekortløsning men kun et par timers support ind i mellem til ad hoc opgaver, kan du vælge at benytte dig af indløb på timeprisniveau: Basis Timeprisen på 1.350,-. Vælger du til gengæld at købe et klippekort, så sparer du mellem 41-55% på Basis Timeprisen.

 

NB. Der tages forbehold for ændringer i vilkår og priser, prisfejl mv. Alle priser ekskl. 25% moms.