Om Webministeriet Webbureau Aarhus

Over 30.000 timers erfaring med web

Webministeriet Webbureau blev grundlagt i 2007 af Henrik Thue Nielsen, og udover at jeg ejer Webministeriet Webbureau i dag, er jeg også indehaver af: dronedanmark.dk, monoweb.dk, wpda.dk, intranetdanmark.dk, htn.dk og h365.dk. Det hele startede da jeg, som Nordic Corporate Webmaster, fik ansvaret for udvikling og drift af for Hi-Fi Klubben Skandinavien i starten af 2002.

Det startede i 2002

Siden starten af 2002 har jeg arbejdet professionelt med Brand Commerce – e-handel, brand websites og intranets. Dette i store danske virksomheder indenfor både kapital- og frivillige kæder. Både som specialist og virksomhedens hovedansvarlige for hele digitaldelen.

Webministeriet Webbureau grundlagt i 2007

I 2007 startede jeg Webministeriet Webbureau og har med tiden produceret adskillige hjemmesider i WordPress, for mindre og mellemstore virksomheder, foreninger, forretningdrivende og organisationer.

Med mere end 30.000 timers digital erfaring i rygsækken med blandt andet webprojektledelse, branding online, systemintegrationer, webdesign, e-commerce, bureaukontakter mm.

Jeg digital tyngde og stor indsigt i hvad der skal til for, at udvikle brugervenlige og succesfulde websites. Og ikke mindst stor viden om hele driftdelen og hvordan den planlægges og styres i dagligdagen.

WordPress logo

Specialiseret i WordPress hjemmesider

Webministeriet Webbureau er specialiseret i produktion af hjemmesider, optimerede webhoteller, daglig drift, support med udgangspunkt i WordPress. En full-service løsning, der sikrer at du får en stabil og driftsikker håndtering af dit website. Og du har kun ét kontaktpunkt på alt der vedrører dit hjemmeside.

Woocommerce logo

Og specialiseret Woocommerce webshop

Webministeriet Webbureau bygger webshops i Woocommerce, der spiller perfekt sammen med WordPress. Woocommerce er en god løsning for virksomheder med et mindre antal produkter, men kan skaleres op til en stor Webshop med mange produkter. Forhør dig om mulighederne for hvad Webministeriet Webbureau kan tilbyde din virksomhed.

Stor viden om udvikling og drift af hjemmesider og webshops

Selvom det lyder til at være let og ligetil at bygge en hjemmeside og vedligeholde det, så er der alligevel mange websites der ikke bliver holdt smurt løbende. En hjemmeside, der ikke performer, kan nemt komme til at koste både besøgende, kunder og særligt for webshops: omsætning.

Hvad mange ikke tænker over i en travl hverdag er, at søgemaskinerne som fx Google, Bing m.fl., bliver mere og mere kritiske overfor indhold og teknisk opbygning af hjemmesiden.

Vil du derfor være sikker på at dine besøgende (dine kunder) finder dit website relevant og at det ligger bedst muligt placeret i søgemaskinerne, skal du være over din hjemmeside løbene.

Det kræver bl.a. viden, planlægning og mest af alt at du er vedholdende og struktureret.

Hvad kan Webministeriet Webbureau tilbyde

Kontakt Webministeriet Webbureau og få mere at vide om hvordan vi kan udvikle din virksomheds eller forenings hjemmeside, og hvor sociale medier (SoMe), online markedsføring (SEM, AdWords), email markedsføring, marketing automation, SMS marketing kan indarbejdes, i den færdige samlede løsning fra start eller efter ønske tilføjes henad vejen.

I Webministeriet Webbureau Aarhus udvikles robuste og driftsikre hjemmesider opbygget i WordPress, der kan udbygges i det uendelige og udvikles i takt med at ønskerne og kravene til denne vokser.

Referencer

Læs hvad kunderne siger om Webministeriet Webbureau her: Referencer

Henrik Thue Nielsen - Webministeriet Webbureau, Aarhus WordPress Digital Agency
Om Henrik Thue Nielsen Linkedin

Henrik Thue Nielsen
Adm. direktør & ejer

Webministeriet Webbureau Aarhus tilbyder en række serviceydelser til WordPress herunder produktion og webdesign af WordPress hjemmesider, herunder at holde dit website opdateret med WP Care og WP Safety.

Få et uforpligtende tilbud her