Om Webministeriet Webbureau Aarhus

Over 30.000 timers erfaring med web

Webministeriet Webbureau Aarhus blev grundlagt i 2007 af Henrik Thue Nielsen, og udover at jeg ejer Webministeriet Webbureau Aarhus i dag, er jeg også indehaver af: dronedanmark.dk, monoweb.dk, wpda.dk, intranetdanmark.dk, htn.dk og h365.dk. Det hele startede da jeg, som Nordic Corporate Webmaster, fik ansvaret for udvikling og drift af for Hi-Fi Klubben Skandinavien i starten af 2002.

Det startede i 2002

Siden starten af 2002 har jeg arbejdet professionelt med Brand Commerce – e-handel, brand websites og intranets. Dette i store danske virksomheder indenfor både kapital- og frivillige kæder. Både som specialist og virksomhedens hovedansvarlige for hele digitaldelen.

Webministeriet Webbureau Aarhus grundlagt i 2007

I 2007 startede jeg Webministeriet Webbureau Aarhus og har med tiden produceret adskillige hjemmesider i WordPress, for mindre og mellemstore virksomheder, foreninger, forretningdrivende og organisationer.

Med mere end 30.000 timers digital erfaring i rygsækken med blandt andet webprojektledelse, branding online, systemintegrationer, webdesign, e-commerce, bureaukontakter mm. har Webministeriet Webburau Aarhus stor digital tyngde og dyb indsigt i hvad der skal til for, at udvikle brugervenlige og succesfulde websites. Og ikke mindst stor viden om hele driftdelen og hvordan den planlægges og styres i dagligdagen.

WordPress logo

Specialiseret i WordPress hjemmesider

Webministeriet Webbureau Aarhus er specialiseret i produktion af hjemmesider, optimerede webhoteller, daglig drift, support med udgangspunkt i WordPress. En full-service løsning, der sikrer at I får en stabil og driftsikker håndtering af jeres hjemmeside.

Woocommerce logo

Og specialiseret Woocommerce webshop

Webministeriet Webbureau Aarhus designer og servicerer webshops i Woocommerce, den perfekte e-commerce platform WordPress. Woocommerce er en stærk og solid webshopløsning for selv små virksomheder, og kan skaleres op til en stor Webshop med mange produkter. Forhør jer om mulighederne for hvad Webministeriet Webbureau Aarhus kan tilbyde netop jeres virksomhed.

Stor viden om udvikling og drift af hjemmesider og webshops

Selvom det lyder til at være let og ligetil at bygge en hjemmeside og vedligeholde det, så er der alligevel mange websites der ikke bliver holdt smurt løbende. En hjemmeside, der ikke performer, kan nemt komme til at koste både besøgende, kunder og særligt for webshops: omsætning.

Hvad mange ikke tænker over i en travl hverdag er, at søgemaskinerne som fx Google, Bing m.fl., bliver mere og mere kritiske overfor indhold og teknisk opbygning af hjemmesiden.

Vil I derfor være sikre på at jers besøgende (jeres kunder) finder jeres hjemmesdie relevant, og at det ligger godt placeret i søgemaskinerne, skal I være over din hjemmeside løbene.

Det kræver bl.a. viden, planlægning og mest af alt at I er vedholdende og strukturerede.

Hvad kan Webministeriet Webbureau Aarhus tilbyde

Kontakt Webministeriet Webbureau Aarhus og få mere at vide om hvordan vi kan udvikle jeres virksomheds eller forenings hjemmeside, og hvordan sociale medier (SoMe), online markedsføring (SEM, AdWords), email markedsføring, marketing automation, SMS marketing kan indarbejdes, i den færdige samlede løsning fra start eller efter ønske tilføjes henad vejen.

I Webministeriet Webbureau Aarhus designe stærke og driftsikre hjemmesider i WordPress, der kan skaleres i nærmest det uendelige, og udvikles i takt med at ønskerne og kravene vokser.

Referencer

Læs hvad kunderne siger om Webministeriet Webbureau Aarhus her: Referencer

Henrik Thue Nielsen - Webministeriet Webbureau, Aarhus WordPress Digital Agency
Om Henrik Thue Nielsen Linkedin

Henrik Thue Nielsen
Adm. direktør & ejer

Webministeriet Webbureau Aarhus tilbyder en række serviceydelser til WordPress herunder produktion og webdesign af WordPress hjemmesider, herunder at holde dit website opdateret med WP Care og WP Safety.

Få et uforpligtende tilbud her