Om Webministeriet Webbureau Aarhus

Over 25.000 timers erfaring med web

Webministeriet blev grundlagt i 2007 af Henrik Thue Nielsen, og jeg ejer fortsat Webministeriet i dag. Det hele startede da jeg, som Nordic Corporate Webmaster, fik ansvaret for udvikling og drift af for Hi-Fi Klubben Skandinavien i starten af 2002.

Siden starten af 2002 har jeg arbejdet professionelt med web/e-commerce i store danske virksomheder indenfor både kapital- og frivillige kæder. Både som specialist og virksomhedens hovedansvarlige for online tilstedeværelse og fortsat kontinuerlige udvikling.

I 2007 startede jeg Webministeriet og har med tiden produceret adskillige nye hjemmesider for små og mellemstore virksomheder, foreninger, forretningdrivende og organisationer.

Med mere end 25 .000 timers online-erfaring i rygsækken med webprojektledelse, branding online, systemintegrationer, webdesign, e-commerce, bureaukontakter mm. har jeg stor indsigt i hvad der skal til for, at udvikle brugervenlige og succesfulde websites. Og ikke mindst stor viden om hele driftdelen og hvordan den planlægges og styres.

Webministeriets speciale: WordPress hjemmesider

Webministeriet har specialiseret sig i produktion af hjemmesider, optimerede webhoteller, daglig drift, support med udgangspunkt i WordPress. En full-service løsning, der sikrer at du får en stabil og driftsikker håndtering af dit website. Og du har kun ét kontaktpunkt på alt der vedrører dit hjemmeside.

Viden om udvikling og drift af hjemmesider

Selvom det lyder til at være let og ligetil at bygge en hjemmeside og vedligeholde det, så er der alligevel mange websites der ikke bliver holdt smurt løbende. En hjemmeside, der ikke performer, kan nemt komme til at koste både besøgende, kunder og særligt for webshops: omsætning. Hvad mange ikke tænker over i en travl hverdag er, at søgemaskinerne som fx Google, Bing m.fl., bliver mere og mere kritiske overfor indhold og teknisk opbygning af hjemmesiden.

Vil du derfor være sikker på at dine besøgende (dine kunder) finder dit website relevant og at det ligger bedst muligt placeret i søgemaskinerne, skal du være over din hjemmeside løbene. Det kræver bl.a. viden, planlægning og mest af alt at du er vedholdende og struktureret.

Hvad kan Webministeriet tilbyde dig og hvad siger kunderne?

Kontakt Webministeriet og få mere at vide om hvordan vi kan udvikle din virksomheds eller forenings hjemmeside, og hvor sociale medier (SoMe), online markedsføring (SEM, AdWords) mv. tænkes med ind den færdige samlede løsning fra start eller efter ønske tilføjes henad vejen.

I Webministeriet udvikler vi robuste og driftsikre hjemmesider, der kan udbygges i det uendelige og udvikles i takt med at ønskerne og kravene til denne vokser.

Læs hvad kunderne siger om Webministeriet under Referencer.

Henrik Thue Nielsen ejer af Webministeriet Webbureau på www.webministeriet.net

Henrik Thue Nielsen
Webbureauejer

Webministeriet.net tilbyder at holde dit website opdateret hvis du ikke selv får gjort dette så ofte som du har sat dig for, ikke har tid til eller ganske enkelt har glemt hvordan gøres.