Ny hjemmeside - få et tilbud indenfor 24 timer fra Webministeriet

Ja tak, send mig et tilbud

Få et uforpligtende tilbud på en ny hjemmeside inden for 24 timer.

[]
1 Step 1
Virksomhed / ForeningsnavnVirksomhed/forening
Link til nuværende hjemmeside
Dit navn
Dit telefonnummer
Beskrivelse af ønsker til ny hjemmeside
0 /
Previous
Next

Kontakt

Få et tilbud på en ny hjemmeside

Få et uforpligtende tilbud indenfor 24 timer. Udfyld med dine kontaktinformationer og beskriv kort hvad du ønsker tilbud på. Drejer det sig om opgradering af en eksisterende hjemmeside, så husk at skrive www-adressen på denne.

Webministeriet Webbureau tilbyder salg og relaterede digitale ydelser til virksomheder, erhvervsdrivende og foreninger (ikke privatpersoner).

Webministeriet Webbureau, Aarhus

Henrik Thue Nielsen
Adm. direktør & ejer

Helenelyst 412
8220 Brabrand

Tlf.: 53 67 30 09

Åbningstid salg: Hverdage kl. 16-18

Supporttider og priser: Se Support

Email: hello@webministeriet.net

Web: www.webministeriet.net

Lad os mødes online

Det skal være nemt at være kunde hos Webministeriet Webbureau, også selvom Webministeriet Webbureau er en ren online virksomhed – eller hvis du bor på den anden side af jordkloden.

Hop på et onlinemøde uanset hvor du er

Et Skypemøde er gratis at deltage i. Alle vores møder foregår derfor via Skype (eller telefon), en løsning der i øvrigt har fungeret rigtig godt siden Webministeriet Webbureau blev lanceret. Vi aftaler et tidspunkt der passer og så er vi ellers klar.

Du sparer dyrebar med onlinemøder

Fordelen ved et onlinemøde er desuden, at du sparer tid på transport på at afholde en masse tidskrævende møder, der ofte ender med at tage for lang tid, og indrømmet – det er faktisk også er en fordel for Webministeriet Webbureau. Og det er nemmere at passe et onlinemøde ind i hverdagen fordi der ikke skal tænkes i transport, mødekage, trafikkøer, overbookede mødelokaler, ikke at komme for sent hjem og hente børn osv.

Onlinemøder er effektive og tidsbesparende

Erfaringen er desuden at onlinemøder, fungerer rigtig godt og mindst lige så effektive, som at mødes i virkeligheden – hvis ikke mere effektive. Og så sparer du en masse dyrebar tid.

Så lad os Skypes ved eller ringe sammen, ikk’?

Lad mig være ærlig omkring det at sige farvel til en kunde

Lad mig være ærlig og tale om det, som de færreste har lyst til at fortælle om: at sige farvel til en kunde. Det er også sket i Webministeriet Webbureau, at et samarbejde er blevet afsluttet. Jeg har sagt farvel til to kunder over tid.

Den ene kunde var meget glad for et årelangt samarbejde, men var nødt til at skifte til ny partner, af forskellige interne grunde. Den anden var ikke tilfreds med samarbejdet, vi havde ganske enkelt ikke været gode nok til forventningsafstemme, drønærgerligt!

Kunden i fokus, selvfølgelig

Begge tilfælde gav stof til eftertanke – det skærper sanserne, at sige farvel til en kunde. Når det så er sagt, så er det heldigvis undtagelsen, at Webministeriet Webbureau skal sige farvel til en kunde. Følgende referencer m.fl. fortæller noget om, at man som kunde er i fokus hos Webministeriet Webbureau. Det gælder naturligvis også, hvis vi skal arbejde sammen om en WordPress løsning, til din virksomhed eller forening.

Referencer fra kunder gennem tiden

Herunder kan du se et udsnit af kommentarer fra kunder gennem tiden – hvad de siger om Webministeriet Webbureau:

Der siger Tandlæge Hanne Simonsen
“Samarbejdet har været perfekt på alle måder. Budgettet blev overholdt nøjagtigt, aftaler og aflevering af arbejder leveret kompetent og punktligt til tiden.”

Læs hele referencen her

Det siger Cookie Information
“Cookie Information har anvendt Webministeriet i 1½ år og i den tid har Webministeriet redesignet vores website, lavet en omfattende opgradering af vores WordPress-platform og tilhørende sikkerhed. Webministeriet er med sin professionalisme og personlige betjening nærmest blevet en indlejret del af vores virksomhed og en leverandør, som har vores yderste tillid.”

Læs hele referencen her

Læs alle referencer