Ny hjemmeside - få et tilbud indenfor 24 timer fra Webministeriet

Ja tak, send mig et tilbud

Få et uforpligtende tilbud på en ny hjemmeside inden for 24 timer.

[]
1 Step 1
Virksomhed / ForeningsnavnVirksomhed/forening
Link til nuværende hjemmeside
Dit navn
Dit telefonnummer
Beskrivelse af ønsker til ny hjemmeside
0 /
Previous
Next

Kontakt

Få et tilbud på en ny hjemmeside

Få et uforpligtende tilbud indenfor 24 timer. Udfyld med dine kontaktinformationer og beskriv kort hvad du ønsker tilbud på. Drejer det sig om opgradering af en eksisterende hjemmeside, så husk at skrive www-adressen på denne.

Webministeriet Webbureau tilbyder salg og relaterede digitale ydelser til virksomheder, erhvervsdrivende og foreninger (ikke privatpersoner).

Webministeriet Webbureau, Aarhus

Henrik Thue Nielsen
Adm. direktør & ejer

Helenelyst 412
8220 Brabrand

Tlf.: 53 67 30 09

Åbningstid salg: Hverdage kl. 16-18

Supporttider og priser: Se Support

Email: hello@webministeriet.net

Web: www.webministeriet.net

Lad os mødes online

Det skal være nemt at være kunde hos Webministeriet Webbureau, også selvom Webministeriet Webbureau er en ren online virksomhed eller hvis du bor på den anden side af jordkloden.

Hop på et onlinemøde uanset hvor du er

Et Skypemøde er gratis at deltage i. Alle vores møder foregår derfor via Skype (eller telefon), en løsning der i øvrigt har fungeret rigtig godt siden Webministeriet Webbureau blev lanceret. Vi aftaler et tidspunkt der passer og så er vi ellers klar.

Du sparer dyrebar med onlinemøder

Fordelen ved et onlinemøde er desuden, at du sparer tid på transport på at afholde en masse tidskrævende møder, der ofte ender med at tage for lang tid, og indrømmet – det er faktisk også er en fordel for Webministeriet Webbureau. Og det er nemmere at passe et onlinemøde ind i hverdagen fordi der ikke skal tænkes i transport, mødekage, trafikkøer, overbookede mødelokaler, ikke at komme for sent hjem og hente børn osv.

Onlinemøder er effektive og tidsbesparende

Erfaringen er desuden at onlinemøder, fungerer rigtig godt og mindst lige så effektive, som at mødes i virkeligheden – hvis ikke mere effektive. Og så sparer du en masse dyrebar tid.

Så lad os Skypes ved eller ringe sammen, ikk’?

Referencer fra kunder gennem tiden

Tandlæge Hanne Simonsen:
“Samarbejdet har været perfekt på alle måder. Budgettet blev overholdt nøjagtigt, aftaler og aflevering af arbejder leveret kompetent og punktligt til tiden.”

Læs hele referencen her

Cookie Information:
“Cookie Information har anvendt Webministeriet i 1½ år og i den tid har Webministeriet redesignet vores website, lavet en omfattende opgradering af vores WordPress-platform og tilhørende sikkerhed. Webministeriet er med sin professionalisme og personlige betjening nærmest blevet en indlejret del af vores virksomhed og en leverandør, som har vores yderste tillid.”

Læs hele referencen her

Læs alle referencer