Få et gratis eftersyn af hjemmesiden med Webministeriet Webbureau Aarhus
Få et gratis eftersyn af hjemmesiden med Webministeriet Webbureau Aarhus

Gratis hjemmeside performance rapport

En mobilvenlig hjemmeside er kort fortalt, en hjemmeside hvor indholdet tilpasser sig mobilens skærmstørrelse, og hvor du ikke skal vente… og vente på, at hjemmesiden hentes.

Mere end 50% mobil trafik

Mere og mere af den trafik, der tilgår en typisk dansk hjemmeside er fra en mobil – faktisk mere end 50%. Du starter selv med at tjekke hjemmesider fra din mobil og dine kunder gøre det samme: besøger din hjemmeside fra mobilen.

Opleves hjemmesiden langsom og skal du zoome?

Oplever du en hjemmeside er langsom på en mobilforbindelse og når den så endelig er hentet – ja så er tekststørrelsen irriterende lille, så du er tvunget til at zoome for at kunne læse teksten eller navigere rundt? Eller at billeder er for store til den lille skærm? Ærgerligt!

Det er ikke en brugervenlig oplevelse, og trækker ned i besøgoplevelsen.

Konkurrenten er kun et tryk væk

Du kan være helt sikker på, at dine kunders tålmodighed er lav i dagens Danmark. Har en hjemmeside mere end 2-3 sekunders loadingtid, stiger frafaldet betragteligt og dine kunder er væk. Og hvor smutter de hen? Til konkurrenten, der har gjort det lynhurtigt og nemt at navigere rundt og finde de gode tilbud, en bestemt artikel, kontaktinformation, priser, produkter, services osv.

Og man skal ikke glemme at sandsynligheden for, at kunderne vender tilbage til en “dårlig” hjemmeside, er meget lille. Men det kan der heldigvis gøres noget ved.

Kontakt Webministeriet Webbureau og få en status på, hvordan din hjemmeside performer i dag – og hvordan du kommer videre.

Bestil din GRATIS performance rapport i dag

Få tilsendt performance rapporten med en staus på din hjemmeside. Udfyld nedenstående med dine oplysninger og indsend den. Du modtager efter et par dage, kvit og frit en rapport, med testresultater og forslag til forbedringstiltag.

Samtidig med bestilling accepteres tilmelding til Webministeriet Webbureau’s nyhedsbrev, der udsendes 1-2 gange om måneden. Dine oplysninger deles ikke med andre virksomheder, kun databehandleren. Du kan til enhver tid nemt afmelde dig nyhedsbrevet og der registreres kun navn og email til at sende information, nyheder og tilbud fra Webministeriet Webbureau.

[]
1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right