Gratis hjemmeside eftersyn

Vidste du at efter den 21. april 2015 indgår det i Google’s vurdering og placering i søgeresultaterne af en hjemmeside, at den er mobilvenlig? En mobilvenlig hjemmeside er kort fortalt en hjemmeside hvor indhold (tekst, billeder mv.) tilpasser sig den mobile skærmstørrelse og at du ikke skal vente – og vente – på at hjemmesiden hentes ned på mobilen.

Mere end 50% mobil trafik

Mere og mere af den trafik der kommer til en typisk hjemmeside er fra en mobile enheder (mobil og tablet), faktisk mere end 50%. Og tænk bare på hvor ofte du lige tjekker en hjemmeside fra din mobil i forskellige dagligdagssituationer. Dine kunder gøre det samme – besøger din hjemmeside fra mobilen.

Opleves hjemmesiden langsom og skal du zoome?

Oplever du en hjemmeside er langsom “at hente” på en mobilforbindelse og når den så er hentet – ja så er tekststørrelsen meget lille så du skal zoome for at læse teksten, billeder er for store til den lille skærm, menuen der nærmest er umulig at bruge fordi det ikke er til at ramme menupunkter uden at du zoomer ind osv. – så vil du sikkert ikke mene at hjemmesiden er specielt god eller rettere brugervenlig (mobilvenlig).

Hvad får det dig til at gøre?

Finde lignende information på en anden hjemmeside? Hos konkurrenten? – der har gjort det nemt for dig at finde det gode tilbud, en artikel, kontaktinformation osv.? Og hvor stor er sandsynligheden for at du vender tilbage til hjemmesiden der gav en dårlig brugeroplevelse?

Få et GRATIS eftersyn af din hjemmeside

Find ud af om din hjemmeside er mobilvenlig ved at udfylde og indsende nedenstående med dine oplysninger. Du modtager efter et par dage kvit og frit “Webministeriet.net Mobiltjek Testrapport”, med testresultater og forslag til forbedringstiltag.Skal vi gå i gang?

[]
1 Step 1
Navn
Webadresse (hjemmeside)
Previous
Next