cloudlagring af dine filer Webministeriet Webbureau Aarhus og ny hjemmeside
cloudlagring af dine filer Webministeriet Webbureau Aarhus og ny hjemmeside

Cloud lagring af alle dine filer

Få adgang til dine filer overalt

Vil du gerne øge sikkerheden med back-up af alle dine vigtige filer og billeder, kan det være en rigtig god ide at vælge cloud lagring af filerne. Med cloud lagring kan du synkronisere dine filer fra alle dine enheder (PC, Mac, mobil og tablet) og tilgå filerne overalt hvor du færdes.

Del nemt dine filer som privat eller virksomhed

Med cloud lagring kan du nemt dele dine filer, i både privat og virksomhedsmæssig sammenhæng. Alt lige fra billeder til dokumenter mm. Som virksomhed kan det være en god ide at lægge dokumenter mm. til download i en cloud løsning, samtidig med at du har hurtig og nem adgang til at opdatere indhold.

Harddiske er desværre ikke 100% sikre

Udover nem adgang til filerne er cloud lagring et godt supplement dine indbyggede- eller eksterne harddisk. Uanset du er privat eller driver erhverv. Harddiske har en typisk levetid på 2-3 år og er desværre ikke, en 100% sikker løsning, når det kommer til at gemme dine vigtige filer.

Webministeriet Webbureaus anbefalinger

Nedenfor nogle af de løsninger som Webministeriet Webbureau anbefaler at se nærmere på, hvor du kan få store mængder cloud lagrings plads, for rimelige penge. Der findes flere cloud lagrings løsninger end de viste – vælg den du udbyder, du mener har det bedste produkt der dækker dine behov.

Læs herunder kort om hvad udbyderne selv skriver om deres cloud lagrings løsninger, og besøg deres hjemmesider for uddybende information og priser.

Vigtigt! Vær opmærksom på GDPR

Når du vælger en cloud løsning, skal du være opmærskom på GDPR (Persondataforordningen). Det er dit ansvar at du overholder lovgivningen, som du kan læse mere om hos Datatilsynet her.

Cloud lagring Webministeriet Webbureau - pCloud

pCloud

Alle dine filer sikre på et sted

pCloud er en online lagerplads til alle dine mindeværdige billeder og videoer, din yndlingsmusik og personlige og arbejdsdokumenter. Sørg for at dine filer er altid med dig, når du har brug for dem, og del nemt med venner, familie, kolleger og samarbejdspartnere – så I altid er på samme side.

Systemer og applikationer: PC, Mac, iOS og Android

Webministeriet Webbureau benytter pCloud.

pCloud info og priser

NB. Gratis prøveperiode inden du beslutter dig

Amazon Drive

Du har vigtige ting. Vi holder det hele sikkert.

Endelig får du dine billeder fra din gamle computer, filer fra din bærbare computer, og fotos fra din telefon samlet på ét sted – og mulighed for at nyde dem overalt. Når du uploader en fil eller foto til Amazon Drive, får du en sikkerhedskopi i Amazons sikre servere. Dit indhold er sikkert og let at komme til, og vi vil aldrig ændre eller reducere kvaliteten af ​​dine billeder.

Systemer og applikationer: PC, Mac, iOS og Android

Webministeriet Webbureau benytter Amazon Drive.

Amazon Drive info og priser

NB. Gratis prøveperiode inden du beslutter dig