cloudlagring af dine filer Webministeriet Webbureau Aarhus og ny hjemmeside
cloudlagring af dine filer Webministeriet Webbureau Aarhus og ny hjemmeside

Cloud lagring af alle dine filer

Få adgang til dine filer overalt

Vil du gerne øge sikkerheden med back-up af alle dine vigtige filer og billeder, kan det være en rigtig god ide at vælge cloud lagring af filerne. Med cloud lagring kan du synkronisere dine filer fra alle dine enheder (PC, Mac, mobil og tablet) og tilgå filerne overalt hvor du færdes.

Del nemt dine filer som privat eller virksomhed

Med cloud lagring kan du nemt dele dine filer, i både privat og virksomhedsmæssig sammenhæng. Alt lige fra billeder til dokumenter mm. Som virksomhed kan det være en god ide at lægge dokumenter mm. til download i en cloud løsning, samtidig med at du har hurtig og nem adgang til at opdatere indhold.

Harddiske er desværre ikke 100% sikre

Udover nem adgang til filerne er cloud lagring et godt supplement dine indbyggede- eller eksterne harddisk. Uanset du er privat eller driver erhverv. Harddiske har en typisk levetid på 2-3 år og er desværre ikke, en 100% sikker løsning, når det kommer til at gemme dine vigtige filer.

Vigtigt! Vær opmærksom på GDPR

Når du vælger en cloud løsning, skal du være opmærskom på GDPR (Persondataforordningen). Det er dit ansvar at du overholder lovgivningen, som du kan læse mere om hos Datatilsynet her.