Ny hjemmeside - få et tilbud indenfor 24 timer fra Webministeriet

Billigt webhotel

Hvis du selv har tid til at drive hjemmesiden

Der er ikke nogen tvivl om at et billigt webhotel er en rigtig god løsning for den prisbevidste. Jeg er selv startet på billige webhoteller og har været ganske godt tilfreds med disse. Lav pris og rigtig god service/support er det jeg har oplevet de steder jeg tidligere har været kunde (One.com, Meebox m.fl.). De kan varmt anbefales til rigtig mange formål.

Du skal blot være indstillet på at stå for alt selv, hvilket stiller krav til dine IT-mæssige kundskaber og indsigt. Det er i sig selv spændende at kaste sig ud i. Men du skal gøre op med dig selv om du har du tiden til det, eller den kan bruges bedre til det du er bedst til?

Se Webministeriet hostingpriser

 

Webministeriet tilbyder WordPress optimeret webhotel

Hos Webministeriet kan du imidlertid købe et nøglefærdigt WordPress optimeret webhotel, hvor du ikke står på bar bund med fx sikkerheden, hastighedsoptimering af din hjemmeside, drift med mere.

Måske har du brug for at en professionel partner sørger for at drifte din hjemmeside (fx Webministeriet) for at frigøre din tid til andre vigtige opgaver.

Webministeriet står for den tekniske drift og produktion af professionelle hjemmesiderløsninger i verdens mest udbredte CMS: WordPress. En platform der passer til alle typer virksomheder, foreninger, organisationer, private mv. Og har du ønske om det, vil Webministeriet gerne stå for den daglige drift af din hjemmeside, så den er relevant og altid opdateret.

Se Webministeriet hostingpriser

 

Hvad koster en ny hjemmeside?

En komplet WordPress installeret hjemmeside med 1 års webhotel abonnment (værdi 2.988,-), sikkerhedspakke mm. koster kun fra 4.995,- 2.995,- kr. Her får du leveret en nøglefærdig pakke, som du selv går i gang med at indrette. Får du brug for hjælp er dette altid muligt, da Webministeriet er specialiseret i at bygge WordPress hjemmesider.

Ny hjemmeside WordPress Startpakke

 

Kontakt Webministeriet og få et tilbud inden for 24 timer

Ønsker du at flytte ind i et ny hjemmeside, som er mobiloptimeret, med indholdet fra din eksisterende hjemmeside? Så er Webministeriet den rigtige partner for dig at teame op med. Få et tilbud på hvad det koster og hvad Webministeriet kan tilbyde dig af full-service.

Få et tilbud inden for 24 timer her

Hvad skal du vælge? Et billigt webhotel som stiller krav til dine IT-kundskaber eller en full-service løsning hos Webministeriet.net?